PAKTOR je vezani zastupnik SG Splitske Banke d.d. za posredovanje na tržištu kapitala. Naš tim analitičara omogućuje Vam brzo i jednostavno trgovanje financijskim instrumentima na Zagrebačkoj burzi.

Usluga trgovanja financijskim instrumentima pruža kompletnu uslugu informiranja o postupku trgovine, a naši analitičari će Vam u svakom trenutku tijekom radnog vremena dati tražene informacije o kretanju/stanju na tržištu kapitala.

Ako nikada niste posjedovali financijski instrument, preporučamo inicijalni info sastanak s našim analitičarima koji će Vas informirati o stanju tržišta, praćenju tržišta, načinu zadavanja naloga, rizicima povezanim uz ovakvu vrstu ulaganja te pokušati na najjasniji način odgovoriti na sve Vaše upite.

Vršimo uslugu posredovanja kod:

•    Kupnje i prodaje dionica

•    Kupnje i prodaje obveznica

•    Kupnje i prodaje prava, strukturiranih proizvoda i certifikata

Za uspostavljanje poslovnog odnosa potrebno je potpisati Ugovor o nalogu za kupnju/prodaju financijskih instrumenata koji je za sve naše klijente posve besplatan.
Za potpisivanje Ugovora potreban nam je uvid u Vašu osobnu iskaznicu, Vašu karticu tekućeg kunskog računa na koju ćemo vršiti isplatu, te Vaše podatke iz SKDD-a ukoliko već imate otvoren račun investitora.